#EnsPosicionem


Tags: Dones, Ciutadania

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, l’any 2015 es va posar en marxa una campanya d'adhesió ciutadana amb el lema “Em posiciono / Ens posicionem. Prou violència masclista!"

Amb aquesta campanya es va demanar a la ciutadania que alcés la veu contra la violència masclista. L’objectiu era traslladar el missatge que l'eliminació d’aquest tipus de masclisme és responsabilitat de tots i totes i que, per tant, l'estratègia per eradicar-la havia de ser col·lectiva i amb el suport d’absolutament tothom.
A la campanya van participar-hi més de sis-centes persones, moltes de les quals eren membres d'entitats del Prat. La participació es va fer a través de l’enviament de fotografies amb aquest lema com a llegenda, a través del correu electrònic, i de les xarxes socials amb les etiquetes #EnsPosicionem i #ProuViolènciaMasclista. A més, es van realitzar dues sessions fotogràfiques obertes: una, a les Cases d'en Puig, orientada a col·lectius i entitats; l’altra, el 25 de novembre, a la plaça de la Vila, abans de la lectura del manifest.

Documents relacionats

#Ens Posicionem #ProuViolènciaMasclista (pdf - 7005968 bytes)

 

 

Més activitats i projectes

Guia de llenguatge no sexista

L’Ajuntament del Prat treballa des de fa anys per la plena utilització d’un llenguatge no sexista.

I jo, què hi guanyo amb la igualtat?

Escolteu la veu dels homes que aposten per la igualtat de gènere.

Premi literari Delta

Les veus literàries de les dones es donen a conèixer gràcies al premi literari Delta. Llegiu-les!

Seminari de comunicació

Apreneu a comunicar-vos amb destresa i habilitat gràcies al Seminari de Comunicació per a dones.