Esteu aquí

L'acreditació dels comerços de qualitat del Prat rep reconeixements

La Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer la destaquen com una bona pràctica

dilluns, 2 maig, 2016 - 15:30

El programa “El Prat, comerç de qualitat” de l’Ajuntament del Prat ha estat seleccionat com a una Pràctica Significativa i ha estat inclòs al Banc de Bones Pràctiques (BBP) del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals.

"El Prat, comerç de qualitat" és un projecte d'assessorament i acreditació de la qualitat dels establiments comercials promogut per l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament del Prat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que té per objectiu millorar la gestió i la competitivitat del comerç local.

Fins el moment s’han acreditat 25 establiments comercials del Prat, els quals varen comptar amb assessorament professional i personalitzat per realitzar una diagnosi dels seus punts forts i febles, per tal de detectar les oportunitats de millora i definir i implementar les mesures adequades, a través d'una Guia de Competitivitat.

Una vegada assolits els objectius de millora, que comprenen aspectes de gestió, màrqueting, legislatius i de mercadotècnia, entre altres, l'establiment queda acreditat com a comerç de qualitat del Prat. Una placa a la façana del comerç n'indica l'acreditació.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 maig, 2024 - 12:15

La fira a la Plaça de Roigé i Badia tanca el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” (CuEmE)

Quatre escoles i 150 infants de 5è de primària de la ciutat participen en una...
FP mecàniques avions

dijous, 23 maig, 2024 - 12:00

Demà arrenca el període de preinscripció per als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior 2024-2025

El tràmit pot formalitzar-se fins al dijous 30 de maig

dijous, 23 maig, 2024 - 09:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

Aquest passat dimarts, 21 de maig es va celebrar la 16a edició dels premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo, on es premia l'emprenedoria dels pratencs ...