Esteu aquí

Jornades de portes obertes a ensenyaments postobligatoris i d’idiomes

TEMES: Educació

Entre el 13 d'abril i l'11 de maig

dimarts, 12 abril, 2016 - 15:03

Entre el 13 d’abril i l’11 de maig tindran lloc les jornades de portes obertes en què instituts del Prat i l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) explicaran en detall la seva oferta de cara al curs proper -i en el cas de l’EOI també de la seva oferta de cursos d’estiu-.
 
Els instituts presentaran l’oferta prevista per al curs proper, relativa a batxillerat, cicles formatius de formació professional de grau mitjà i de grau superior, curs d'accés a grau superior (CAS) i programes de formació i inserció (PFI).

Els PFI estan adreçats als joves que compleixin com a mínim 16 anys d'edat i com a màxim 21 en l'any d'inici del programa, que hagin deixat l'educació secundària obligatòria (ESO) sense obtenir-ne el títol i que, en el moment d'iniciar els programes, no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.

En el cas de l’escola per a persones adultes CFA Terra Baixa s’informarà dels dies i horaris d’acollida personal segons l’ensenyament que es vulgui cursar a través de la seva pàgina web. Es preveu que es mantingui la previsió del mes de juny com en anys anteriors per a la majoria d’ensenyaments que imparteixen.

El Departament d’Ensenyament preveu publicar en breu la resolució que recollirà el calendari i altres qüestions específiques relacionades amb el procés de preinscripció i matrícula pel curs 2016-17 dels ensenyaments de batxillerat, batxillerat integrat amb música o dansa, cicles formatius de formació professional de grau mitjà i de grau superior, cursos d'accés a aquests cicles, programes de formació i inserció, cicles formatius d'arts plàstiques i disseny de grau mitjà i de grau superior, artístics superiors (art dramàtic, música, dansa, disseny i conservació i restauració de béns culturals), d'idiomes en escoles oficials d'idiomes, esportius, i els impartits en centres i aules de formació d'adults.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens