Esteu aquí

Diumenge, 10a edició de l'Escarxofa & Jazz

Arrossada popular acompanya de música en directe a càrrec de quatre formacions

divendres, 1 abril, 2016 - 11:45

Aquest proper diumenge 3 d'abril se celebrarà la desena edició de l'Escarxofa & Jazz, una festa gastronòmico-musical que forma part de les diverses activitats de la Festa de la Carxofa Prat.

L'Escarxofa & Jazz tindrà lloc a la pl. Joan García Nieto, davant de La Capsa, a partir de les 12 h. L'associació gastronòmica i cultural Les Escarxofes del Prat cuinaran un arròs de muntanya amb carxofes, a més d'entrepans, carxofes a la brasa i postres. El preu dels tiquets és de 7 €.

L'apartat musical anirà a càrrec de les actuacions en directe de The Excitements, Victor Branch, Saphie Wells & The Swingcats, Balkan Paradise Orchestra i Swingcaló.

Festa de la Carxofa Prat
Durant els mesos de març i abril, la ciutat celebra la Festa de la Carxofa Prat, al voltant d'aquest producte de l'horta d'alta qualitat i proximitat. Des del 3 de març fins al 3 d'abril tenen lloc les VII Jornades Gastronòmiques Pota Blava i Carxofa Prat, en les quals participen diversos restaurants que ofereixen plats elaborats amb aquests dos productes.

Avui mateix, 1 d'abril, es fa una demostració de preparacions gastronòmiques amb Carxofa Prat a l'activitat Cuina al Mercat Municipal. Del 7 al 22 d'abril se celebrarà una nova edició del Quinto Tapa Carxofa Prat. El 10 d'abril tindrà lloc, al parc del Fondo d'en Peixo, la Carxofada Popular i els dies 23 i 24 d'abril, la Fira Tapa Carxofa Prat, a la pl. Blanes.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 17:00

L'Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau "Génesis"

Un acompanyament de La Capsa

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...
Del Prat al plat

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:00

Arriba ‘Del Prat al plat’, la nova ruta gastronòmica del Prat de Llobregat

Vint-i-cinc establiments participen en la primera edició amb elaboracions de...