Esteu aquí

Carlo Petrini, fundador de l'Slow Food, visita el Parc Agrari

S'interessa especialment per la carxofa Prat i pel pollastre Pota Blava

dilluns, 15 febrer, 2016 - 10:45

Carlo Petrini, fundador del moviment internacional Slow Food, ha visitat el Parc Agrari de Baix Llobregat per conèixer de prop aquest espai agrícola i la gastronomia que es desenvolupa al voltant del seus productes, especialment la carxofa Prat i el pollastre Pota Blava.

Petrini ha ofert a Cornellà una xerrada sobre els conceptes d'Slow Food i productes de Km 0. El projecte Slow Food consisteix a recuperar i catalogar aliments d'excel·lència que es troben en perill de desaparició.

Des de la seva creació el 1996, 1.519 productes de diferents països de tot el món han estat agregats a l'Arca del Gusto Slow Food. La carxofa Prat i el Pota Blava aspiren a formar-ne part.
 

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 18 setembre, 2025 - 13:45

El Prat serà la seu de la II Fira de Formació Professional del Baix Llobregat el febrer del 2026

L'esdeveniment ha estat presentat avui al Centre de Promoció Econòmica de la...

dijous, 18 setembre, 2025 - 10:00

Arriba la segona edició de la ruta de tapes ‘Del Prat al plat’

L’esdeveniment gastronòmic se celebrarà del 3 al 19 d’octubre

dimecres, 10 setembre, 2025 - 11:15

L’Ajuntament del Prat contracta 17 persones dins el programa Treball i Formació

L’Ajuntament del Prat ha incorporat recentment 17 persones en situació d’atur...