Esteu aquí

Carlo Petrini, fundador de l'Slow Food, visita el Parc Agrari

S'interessa especialment per la carxofa Prat i pel pollastre Pota Blava

dilluns, 15 febrer, 2016 - 10:45

Carlo Petrini, fundador del moviment internacional Slow Food, ha visitat el Parc Agrari de Baix Llobregat per conèixer de prop aquest espai agrícola i la gastronomia que es desenvolupa al voltant del seus productes, especialment la carxofa Prat i el pollastre Pota Blava.

Petrini ha ofert a Cornellà una xerrada sobre els conceptes d'Slow Food i productes de Km 0. El projecte Slow Food consisteix a recuperar i catalogar aliments d'excel·lència que es troben en perill de desaparició.

Des de la seva creació el 1996, 1.519 productes de diferents països de tot el món han estat agregats a l'Arca del Gusto Slow Food. La carxofa Prat i el Pota Blava aspiren a formar-ne part.
 

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

El pròxim dimarts 21 de maig a les 18:00 al Cèntric Espai Cultural se celebraran els Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023. Enguany es repartiran 12.000 euros...

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...
Del Prat al plat

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:00

Arriba ‘Del Prat al plat’, la nova ruta gastronòmica del Prat de Llobregat

Vint-i-cinc establiments participen en la primera edició amb elaboracions de...