Esteu aquí

Darrers dies per demanar subvencions per a projectes educatius

TEMES: Educació

Per a projectes pedagògics dels centres, llibres de text, material escolar, projectes educatius de les AMPA, foment de l'estalvi energètic i la millora de l'èxit escolar

dimecres, 28 octubre, 2015 - 12:35

L'Ajuntament ha obert diverses convocatòries de subvenció per a aquest curs 2015-16 amb l'objectiu de donar suport a la comunitat educativa en la  millora de l'èxit escolar i la cohesió social. El proper divendres 30 d'octubre finalitza el període per presentar les sol·licituds a l'OIAC per a tres conceptes diferents:

• Per impulsar la realització de projectes pedagògics d'innovació educativa dels centres docents, amb una dotació de 36.000 €. Es poden presentar tots els centres docents públics de la ciutat, d'educació infantil i primària, secundària, educació especial, formació de persones adultes, formació professional i Escola Oficial d'Idiomes.

• Per a l'adquisició de llibres de text i materials escolars per al fons dels centres educatius i atendre les necessitats de les famílies que es trobin amb greus dificultats socioeconòmiques,  amb una dotació pressupostària de 95.000 €.

• Convocatòria dirigida a les AMPA (associacions de mares i pares d'alumnes) per  impulsar la participació de les famílies i la comunitat educativa en la gestió dels centres, amb una dotació pressupostària de 36.450 €. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens

dimarts, 14 maig, 2024 - 14:30

La Cantata torna a omplir el CEM Julio Méndez per "Canviar-ho tot”

Sota el lema “Canviar-ho tot”, sis-cents alumnes van participar en la 20a...