Esteu aquí

Jornada d'experiències pedagògiques al Cèntric, amb Paco Ibáñez

TEMES: Educació

Poesia i música a les aules

dilluns, 29 juny, 2015 - 09:55

El Cèntric Espai Cultural va acollir, el 25 de juny passat, una Jornada d’Experiències Pedagògiques, organitzada pel Servei Educatiu de la Generalitat de Catalunya i dirigida al professorat de la ciutat.

A l'Auditori es va presentar l’experiència "Poesia i música a les aules", amb el cantautor Paco Ibáñez. Els centres del Prat varen presentar evidències del treball fet a partir de la música d’Ibáñez, que ha difós el patrimoni literari de la península.

Els centres educatius que van mostrar la feina feta van ser el CEE Can Rigol, l’Escola del Prat de Llobregat 1, l’Escola HJ Tarradellas, l’Escola Bernat Metge, l’Escola Mare de Déu del Carme, l’Escola Jaume Balmes, l’Institut Baldiri Guilera, l’Institut Ribera Baixa i l’Institut Salvador Dalí.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens