Esteu aquí

L'AMPA de l'escola Tarradellas crea un conte compartit a través de Twitter

TEMES: Educació

L'alumnat de P3 ha començat el conte i els cursos successius l'han continuat fins a 6è

dissabte, 23 maig, 2015 - 11:03

Emmarcada en la diada de Sant Jordi, l'AMPA de l'Escola H J Tarradellas, conjuntament amb l'escola, ha organitzat una activitat molt original per estimular la creativitat dels infants a través d'eines digitals.

L'activitat, anomenada Tarraconte, ha consistit en la creació un conte, de manera compartida entre l'alumnat de tots els cursos, utilitzant Twitter com a eina de treball i de dinamització.

L'alumnat de P3 ha començat el conte, publicant-lo a Twitter, i els cursos successius l'han continuat fins a 6è. Per seguir el conte han creat el hashtag #SJTarra.

El conte s'ha completat amb l'elaboració d'una escenografia que, a través de fotografies, ha servit per il·lustrar-lo.

Per guiar l'alumnat en aquesta missió, s'han creat uns personatges, "les informàtiques", que els han ajudat a usar les eines digitals i a estimular la imaginació per crear la història.

Activitats com aquestes ajuden a que els nens i nenes coneguin l'ús educatiu de les xarxes socials i les integrin en el procés d'aprenentatge, donant continuïtat al que es treballa dins l'horari lectiu a través d'activitats de lleure, de caire col·laboratiu entre diferents edats i que permeten molta interrelació amb les famílies i la resta de la comunitat educativa.

Podeu veure el conte al web de l'AMPA i a Twitter a través de #SJTarra.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens