Esteu aquí

Reobert temporalment l'accés als Carrabiners i al Semàfor

Fins el 15 de juliol, quan es faran unes obres d'adequació

dijous, 9 abril, 2015 - 13:40

Des del dia 2 d’abril i fins el 15 de juliol, es restableix l’accés als edificis dels Carrabiners i del Semàfor de l'itinerari 3 dels Espais Naturals del Riu

L’obra de reparació de la canonada d’impulsió de la dessalinitzadora del Llobregat, ja finalitzada, ha motivat els darrers mesos el tancament temporal de la carretera Fonda, al costat dret del canal de la Bunyola, i del tram d’itinerari que dóna accés als edificis dels Carrabiners i el Semàfor. Encara resten pendents, però, diverses tasques d'adequació del terreny, que es faran a partir del 16 de juliol.
 
Ara comença l’època de reproducció de les aus protegides de les platges. S’ha retirat la maquinària del pas i les tanques que impedien l’accés, de manera que es pot tornar a accedir a la totalitat dels itineraris fins a l’edifici del Semàfor.
 
Durant aquests tres mesos i mig en què l'obra restarà aturada, la platja tindrà la tranquil·litat necessària per permetre la reproducció de diverses espècies.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...