Esteu aquí

Els XII Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2014, al Prat

Se celebraran el dijous 19 de març al Cèntric

dilluns, 9 març, 2015 - 12:55

El dijous 19 de març a les 19 h, l'auditori del Cèntric Espai Cultural de la nostra ciutat acollirà l'acte de lliurament dels XII Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials de l'any 2014.

Amb una tradició consolidada, aquests premis volen reconèixer la creació i la consolidació de noves activitats empresarials sorgides a l'àmbit local dels municipis del delta del Llobregat: El Prat, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

Els premis compten amb el patrocini de CaixaBank i tenen una dotació econòmica de 7.500 €, repartits en les categories següents:

- Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials:  1r premi: 3.000 €; 2n premi: 1500 €; i 3r premi: 1.000 €

- Premi Delta a la Millor Iniciativa Comercial: Un únic premi de 2.000 €

37 candidatures
Enguany s'hi han presentat 37 candidatures. Les empreses del Prat que opten als premis són: Banzai Sushi, Estudi Gràfic El Prat, Global Fragances SL, Go Play Padel SL, Lambada Estudi Creatiu SCP, Nouceland SL, Specific Pig Sl, Uikú Coworking El Prat SCCL i Urano Vet SL.

Les inscripcions per assistir a la gala de lliurament dels premis es pot fer a través del següent enllaç.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...