Esteu aquí

Carme Ruscalleda apadrina el Març Gastronòmic

Fins el 12 d'abril, 18 restaurants del Prat i de municipis veïns oferiran menús especials amb pollastre pota blava i carxofa Prat

divendres, 6 març, 2015 - 13:19

Dijous al vespre es va donar el tret de sortida a les sisenes jornades del Març Gastronòmic, amb un acte inaugural a l'antiga fàbrica Damm de Barcelona.

La xef Carme Ruscalleda apadrina el Març Gastronòmic d'aquest any, en el qual, fins el 12 d'abril, 18 restaurants del Prat i de l'Hospitalet, Gavà i Sant Boi oferiran menús especials amb plats de pollastre pota blava i carxofa Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Fotografia del joc "Fes match amb els ODS" a la Mostra d'Entitats 2025

dimecres, 3 desembre, 2025 - 11:45

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible presents a la Fira Avícola

Dues noves accions per donar a conèixer les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat.

dilluns, 1 desembre, 2025 - 17:15

Simulador de realitat virtual i foto professional: dues experiències per impulsar el talent a la Fira Avícola

Tecnologia, ocupació i formació per impulsar les oportunitats professionals

dilluns, 1 desembre, 2025 - 14:45

Més de 80.000 persones visiten la 52a Fira Avícola

Els nous espais gastronòmics de l’Aula de Cuina i l’Aula de Tast han aplegat...