Esteu aquí

Acord entre l'Institut Ribera Baixa i Nestlé per fer FP Dual

TEMES: Educació

Al cicle formatiu de grau superior de Transport i Logística

dilluns, 15 desembre, 2014 - 09:46

La Consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, ha signat un conveni amb l’empresa Nestlé per a dur a terme la Formació Professional Dual al cicle formatiu de grau superior de Transport i Logística de l’Institut Ribera Baixa a partir d’aquest curs 2014 - 2015.

La FP Dual té com a finalitat la col·laboració de l’empresa i el centre educatiu, tot apropant el món laboral a les aules i possibilitant que l’alumnat seleccionat realitzi, durant tot el segon curs del cicle, les pràctiques retribuïdes a l’empresa amb una beca salari o contracte laboral.

Mitjançant aquesta formació, l’alumnat coneix i s’insereix al món del treball, la qual cosa representa, a més, un reconeixement curricular, ja que una part de les hores del seu currículum se li reconeixen a través de la seva estada a l’empresa.

Enguany, des de principis de setembre fins a finals de maig, tres alumnes (foto) combinen la seva formació als matins a la seu de l’empresa Nestlé a Esplugues de Llobregat, amb les seves classes a la tarda a l’institut.

Aquesta és la primera experiència de FP Dual al Prat, que continuarà amb alumnat del CFGM de Jardineria i altres cicles formatius a mesura que hi hagin nous acords de col·laboració amb empreses que tinguin interès i motivació per compartir la responsabilitat de la formació de nous treballadors i treballadores.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens