Esteu aquí

Nous tallers dinamitzats quinzenals als patis oberts els dissabtes al matí

TEMES: Educació

Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom

dimarts, 4 novembre, 2014 - 08:19

A partir del dissabte 15 de novembre i fins al 27 de desembre, trobarem novament activitats de dinamització als patis oberts.

Aquests tallers quinzenals estan oberts de manera gratuïta a tots els infants i famílies que hi vulguin participar. Tothom es podrà en qualsevol moment als tallers, que tindran una durada de tres hores, d'11 a 14 h (consulteu l'oferta de tallers en el document de peu de pàgina).

Set patis oberts
Al Prat hi ha 7 patis oberts com a espais d'ús públic per a famílies, infants i adolescents fora d'horari escolar, en cap de setmana i en períodes de vacances escolars. Els objectius principals són optimitzar l'ús dels centres escolars potenciant la seva vessant educativa i social, fent possible un ús del pati sense interferències amb l'activitat lectiva tot potenciant la seva interrelació. També són una alternativa de lleure per als infants i famílies que s'exerceix de forma autònoma en un context segur i de proximitat.

Cada pati obert compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca dins dels horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens