Esteu aquí

El programa LECXIT de lectura compleix el seu tercer any

TEMES: Educació

Persones voluntàries col·laboren en la millora de la comprensió lectora d'alumnes

divendres, 13 juny, 2014 - 12:12

Dilluns passat,  l'Escola H. J. Tarradellas va celebrar el fi de curs del programa LECXIT de lectura per a l'èxit educatiu. Aquest projecte, promogut per la Fundació “la Caixa”, la Fundació Jaume Bofill i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, amb la col·laboració de l'Ajuntament, parteix de la premissa que la lectura és vital per aprendre i formar-se, i pretén millorar la comprensió lectora dels infants involucrant escoles, famílies i persones voluntàries.  

Fa tres anys un grup d'alumnes de 4t d'educació primària van començar el programa, i aquests alumnes que enguany acaben sisè han pogut constatar millores en els seus resultats.  

L'Ajuntament del Prat agraeix a tothom la implicació en el projecte, destacant la col·laboració desinteressada de les persones voluntàries, que són també responsables d'aquesta millora escolar.   

Si alguna persona està interessada a participar com a voluntària del LECXIT per al curs vinent, us podeu posar en contacte a través del Punt del Voluntariat (Cases d'en Puig, Tel. 93 349 00 50 Ext. 5605).

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens