Esteu aquí

Comença la Setmana de l'Economia Social i Cooperativa

Amb múltiples activitats adreçades al sector i a la ciutadania en general

dilluns, 19 maig, 2014 - 14:08

Del 19 al 24 de maig, durant la Setmana de l'Economia Social i Cooperativa, es desenvoluparan a la nostra ciutat un seguit d'activitats per acostar el món del cooperativisme al teixit empresarial i comercial, als nous emprenedors i emprenedores i al conjunt de la ciutadania.

L'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament del Prat té, com un dels seus objectius prioritaris, fomentar i consolidar les empreses d'economia social com a part fonamental del teixit econòmic del municipi.

Per tal d'assolir aquest objectiu es va posar en marxa l'any 2010 el Pla de Dinamització de l'Economia Social i Cooperativa del municipi, amb el consens de les empreses i entitats del sector presents a la Taula de Concertació de l'economia social i cooperativa. Aquest any, a més, l'Ajuntament del Prat s'ha integrat al Programa Municipi Cooperatiu de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...