Esteu aquí

Lliurats els premis als nous emprenedors pratencs

El Centre de Promoció Econòmica acull la 7a Jornada de l’Emprenedor i l’Emprenedora Local

dijous, 5 desembre, 2013 - 14:00

Els Premis El Prat Emprèn 2013, dotats cadascun amb 2.000 €, es van lliurar ahir dijous 4 de desembre al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat.

El Premi a la Millor Idea i Projecte Empresarial de 2013 ha estat per a Comenatural, Producció ecològica de permacultura, liderat per Ignasi Sánchez. Les mencions especials s'han atorgat a Guifibaix i Nouceland.

El premi a la Millor Idea i Projecte Empresarial en matèria de Comerç i Turisme ha estat per a Casa Valentina, servei de restauració especialitzat en tapes artesanes i llesques, i les mencions per a Mare Nostrum i El Refugio del Pescador

El premi al Millor Projecte Empresarial en Innovació i/o Economia Social s'ha atorgat a Coaching para nosotras, de Susanna Solé, coach personal per a dones i famílies. Les mencions especials han estat per a Enerplus Consultores Energeticos i Netamin-Agència de Social Media.

A la Jornada també s'han lliurat els diplomes als millors plans d'empresa cooperativa, realitzats per alumnes del programa PQPI/PTT (Plans de Qualificació Professional Inicial / Pla de Transició al Treball).

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...

divendres, 19 abril, 2024 - 09:30

Presentació dels projectes de la incubadora Niu

El passat dimarts 16 d’abril es van presentar els projectes que s’han desenvolupat aquest curs a Niu Incubadora Social al Centre Cívic Palmira Domènech. L’objectiu de...