Esteu aquí

Damm col·laborarà en la promoció d'activitats esportives i turístiques

Acord entre el grup cerveser i l'Ajuntament del Prat

dijous, 12 setembre, 2013 - 16:28

L'Ajuntament del Prat de Llobregat i el Grup Damm han signat avui dos convenis de col·laboració per a la promoció d'activitats esportives a la ciutat i pel foment de la gastronomia local amb productes agroalimentaris autòctons, amb un patrocini de 84.000 euros.

Amb aquest darrer acord, el Grup Damm patrocinarà, de manera específica, diferents activitats adreçades a enfortir l'activitat econòmica local vinculada a la gastronomia i al turisme sostenible de proximitat. 
 
Entre aquestes activitats cal destacar:
 
- Suport a la difusió i promoció xarxa de restaurants locals "El Prat Degusta'l", composada per 18 restaurants locals que elaboren una cuina amb producte autòcton, el pollastre pota blava i la carxofa Prat.
 
- Campanyes i activitats gastronòmiques en el marc de la Fira Avícola i de la Festa de la Carxofa.
 
- Jornades i fòrums de promoció del turisme de proximitat.
 
El suport del Grup Damm a aquestes activitats suposa el compromís responsable d'una empresa del municipi amb els valors del territori i de la ciutat i amb la generació d'una activitat econòmica sostenible i basada en recursos endògens.              
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

El pròxim dimarts 21 de maig a les 18:00 al Cèntric Espai Cultural se celebraran els Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023. Enguany es repartiran 12.000 euros...

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...