Esteu aquí

Premiat un documental literari fet per alumnes d'ESO del Prat

TEMES: Educació

Dirigits per la professora Alba Sabaté, de l'Institut Salvador Dalí

dilluns, 3 juny, 2013 - 09:47

Un dels XXXV Premis Baldiri Reixac 2013 d'estímul i reconeixement a l'escola catalana ha estat per a un treball elaborat per un grup d'alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Salvador Dalí de la nostra ciutat, dins l'assignatura de Llengua i Literatura Catalanes i tutoritzats per la professora Alba Sabaté, Premi Ciutat del Prat 2013.

El treball premiat és el documental "Voreres escrites", un passeig literari pel Prat consistent a fer un seguiment dels carrers de la ciutat amb nom d'escriptor o d'escriptora, acompanyant-lo de la lectura d'algun text literari representatiu d'aquests autors. Durant el mes de novembre es va fer una exposició fotogràfica de les diferents fases de l'enregistrament al Cèntric i també es va presentar en públic el projecte definitiu del documental.

El diumenge 2 de juny s'ha fet a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) el lliurament del premi, amb la presència del Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens