Esteu aquí

Trobada de la Taula de l'Economia Social i Cooperativa del Prat

Aprovat el Pla de dinamització per a 2013

dimecres, 8 maig, 2013 - 16:09

El dimarts 6 de maig es va reunir la Taula de l'Economia Social i Cooperativa del Prat, en la qual van participar les principals cooperatives i entitats del municipi vinculades al sector (Cooperativa Obrera de Viviendas, UIKU Coworking el Prat, Associació SAO Prat i l'entitat GATS) i representants de l'Institut Ribera Baixa .

La Taula va aprovar el Pla operatiu del 2013 per a la dinamització de l'economia social i cooperativa al municipi, que estableix diferents eixos de treball: difusió i sensibilització; creació; enfortiment i formació; intercooperació territorial.

Així mateix es van concretar les activitats que es faran en el marc de la Setmana de l'Economia Social i Cooperativa, que tindrà lloc durant la setmana del 25 al 30 de maig:  VI Festa-Fira del cooperativisme; taller d'emprenedoria social; conferència "Respostes a la crisi: cooperativisme i economia social"; exposició: "50 anys de JUP. Democràcia cultural al Prat en ple franquisme"; i taula rodona: "Ahir i avui de la joventut al Prat".

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

El pròxim dimarts 21 de maig a les 18:00 al Cèntric Espai Cultural se celebraran els Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023. Enguany es repartiran 12.000 euros...

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...