Esteu aquí

El bar de l'Artesà tancarà temporalment per obres

Els treballs començaran d'aquí a tres o quatre mesos i duraran aproximadament mig any

dimecres, 16 gener, 2013 - 15:00

El bar del Centre Artesà quedarà tancat temporalment per obres d'aquí a tres o quatre mesos i durant un període d'aproximadament mig any. Segons el calendari previst, el bar podria reobrir el mes d'octubre o novembre d'aquest mateix any.

Les obres són necessàries per arreglar diversos problemes que presenta actualment l'edifici, com filtracions a la coberta i desperfectes varis, que s'han detectat en recents inspeccions. També s'actuarà sobre la cuina, accessos laterals i diversos coberts i teulades d'uralita, que s'hauran de desmuntar.

Concessió prorrogada
La concessió municipal per a l'explotació del bar de l'Artesà finalitza aquest mes de gener, però es prorrogarà fins que comencin les obres. Un cop pugui tornar a obrir el bar, es renovarà la concessió, per bé que amb un major control de les activitats que s'hi fan, sobre tot en caps de setmana, per tal d'evitar molèsties al veïnat de la zona.

Tot seguit podeu escoltar l'entrevista que el tinent d'alcalde d'Alcaldia, Serveis Centrals i Economia, Rafael Duarte, ha concedit a El Prat Ràdio (91.6 FM) per parlar sobre el tancament per obres del bar de l'Artesà.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...