Esteu aquí

Inscripció als ensenyaments postobligatoris

TEMES: Educació

El procés de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris (batxillerat i cicles formatius de grau mig i superior) es farà durant la setmana del 27 al 31 de maig.

dimecres, 1 maig, 2002 - 02:00

El Prat compta amb quatre Instituts d'Ensenyament Secundari que ofereixen estudis de batxillerat en les seves quatre modalitats: ciències de la naturalesa i de la salut, humanitats i ciències socials, tecnologia, i la modalitat d'art que es pot cursar a l'IES Baldiri Guilera.
Al mateix temps hi ha una àmplia oferta de formació professional a tres instituts, amb cicles formatius de grau mitjà i de grau superior que responen a les demandes formatives del mercat laboral de la nostra ciutat. Enguany augmenta l'oferta formativa pública a la nostra ciutat, amb la incorporació a l'IES Illa dels Banyols del cicle formatiu de grau superior de Comerç Internacional, una proposta acadèmica que amplia els cicles formatius vinculats amb el camp del Comerç i el Màrqueting, i que complementa el CFGS de Gestió del Transport que s'imparteix ja en aquest institut.
Per tal d'informar els nois i noies que estan cursant 4t d'ESO i que desitgen continuar la seva formació reglada, així com també d'altres joves que volen complementar els seus estudis de batxillerat amb un cicle formatiu de grau superior, i, finalment, a totes les persones interessades, els quatre instituts oferiran una jornada de portes obertes prèvia al procés de preinscripció, per tal de mostrar els seus equipaments i instal·lacions i tot oferint informació detallada dels ensenyaments postobligatoris que s'hi imparteixen.

BERTA MARTÍ 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:45

Obert el termini de preinscripcions per a les escoles bressol públiques

Podran tramitar-se fins al 19 de maig

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...