Esteu aquí

Jocs Esportius Escolars

Amb la prova de cros disputada al Parc Nou han començat les competicions dels Jocs Esportius Escolars d'aquest curs, que aquest any integren esports com ara el futbol, el bàsquet, l'atletisme, la gimnàstica rítmica, la natació, el patinatge de velocitat i els escacs.

dilluns, 1 desembre, 2003 - 15:00

Aquests vuit esports es desenvoluparan com a mínim en l'àmbit local. El cros, l'atletisme, el futbol, el bàsquet, la natació i la gimnàstica rítmica, a més, tindran representació en l'àmbit comarcal, territorial i nacional. En els esports d'equip cal destacar el començament del futbol (varietats de futbol 5, futbol 7 i futbol 11) a partir d'aquest mes de novembre al CEM Julio Méndez.

El bàsquet començarà amb el Trofeu Potablava de Nadal, els dies 13 i 20 de desembre, al CEM Estruch. A partir del mes de gener començarà la lliga de Jocs Esportius Escolars de bàsquet al mateix Estruch i en alguns centres escolars de la nostra ciutat. Per a aquest any es preveu un augment dels participants, que l'any passat van ser 1.400 nens i nenes del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...