Esteu aquí

Un "@tic" a Jardins de la Pau

Fa tot just un mes que el centre cívic Jardins de la Pau ha obert l'@tic (Aula de Tecnologies de la Informació i la Comunicació), una sala amb vuit ordinadors connectats a Internet i oberta a tothom.

dilluns, 1 desembre, 2003 - 14:15

L'@tic, on sempre hi ha la presència de la monitora, fa dos tipus d'oferta: l'autoservei i els programes de formació. L'autoservei funciona els dimarts, dijous i divendres de 16 a 21 h i s'adreça a les persones que, pel seu compte, vulguin fer servir els ordinadors. Funciona amb la compra d'una tarja (1 hora, un euro; cinc hores, quatre euros), però si s'hi volen fer treballs de l'escola o de recerca de feina, aleshores és de franc.

Pel que fa als programes de formació, n'hi ha dos: un per a gent gran i un altre per a tothom. El de gent gran, per a jubilats i pensionistes, funciona els dimecres i divendres, de 10 a 12 h. És gratuït, disposa de quatre places i té una duració mensual (els cursos de novembre, desembre i gener ja estan plens). La formació consisteix en una introducció bàsica a l'ús de l'ordinador, la informàtica i Internet.

El programa de formació per a tothom es fa els dijous al matí i els dilluns i dimecres a la tarda, i té un preu per hores (per exemple, 10 euros per 6 hores i 20 euros per 12 hores). S'hi imparteixen, de moment, conceptes bàsics de la informàtica, com introducció a word o excel, Internet (amb cursos específics de recerca de feina, actualitat i viatges), correu electrònic, disseny gràfic (adreçat a entitats)... Del 15 al 19 de desembre està previst fer diversos tallers especials dedicats a activitats nadalenques.

 

On apuntar-s'hi?

Centre cívic Jardins de la Pau
Jardins de la Pau, s/n
Tel: 934782141
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 21 h

 

 

 

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

centric_lectura_gemma ruiz

divendres, 26 abril, 2024 - 11:30

Recta final del Primavera de llibres i lletres al Cèntric

L’escriptora i periodista Gemma Ruiz presentarà el seu llibre “Les nostres...

dijous, 25 abril, 2024 - 16:00

Jardins de la Pau, un espai per a la creació, el coneixement i la celebració de la dansa

Aquesta disciplina artística, protagonista durant el mes d’abril al Prat

dijous, 25 abril, 2024 - 12:00

En marxa el "Connecta Jove" als Centres Cívics de la ciutat

Alumnat de diferents instituts imparteix sessions sobre eines digitals als...