Esteu aquí

La Casa d'Aragó engega les Festes del Pilar

Hi haurà activitats de divendres a diumenge, algunes de les quals provocaran talls de trànsit.

divendres, 3 octubre, 2003 - 02:00

Aquest cap de setmana el Prat es torna a vestir de festa. En aquesta ocasió es tracta de les Festes del Pilar, que organitza, un any més en aquestes dates, la Casa d'Aragó (c. Enric Morera, 73, baixos). Per a aquest vespre a les vuit, l'entitat pratenca ha preparat una cercavila a càrrec de la Xaranga-92. A continuació es farà el pregó de festes i la presentació de les reines Major i Infantil de les Festes, que aquest any ho seran Jéssica Corpa i Alba Gámez, respectivament.

Tot seguit s'oferirà el tradicional préssec amb vi i es procedirà a la inauguració d'una exposició de pintures i manualitats.Dissabte continuen les activitats al parc Nou, amb les tradicionals "migas" i amb els campionats de cartes i dominó. Diumenge tindrà lloc una trobada de puntaires i també continuaran els campionats socials.

Totes aquestes actuacions afectaran el trànsit. En concret, el carrer d'Enric Morera, entre Barcelona i Indústries, restarà tallat al trànsit divendres (de 20 a 22 h) i diumenge (de 10 a 12 h). Més endavant, el dia 12 d'octubre, es farà una cercavila per la ciutat que podria tallar puntualment el trànsit al llarg del seu recorregut, que serà el següent: pl. de la Vila, Ferran Puig, Frederic Soler, Verge de Montserrat i Enric Morera.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 17:00

L'Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau "Génesis"

Un acompanyament de La Capsa

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...