Esteu aquí

Una nova legislatura

dimarts, 1 juliol, 2003 - 02:00

Al Partit dels Socialistes de Catalunya del Prat hem entès el resultat de les eleccions celebrades el dia 25 de maig passat des d'una doble perspectiva.

D'una banda, considerem evident que, fugint de la tònica general de centrar els esforços en la lluita pel centre polític, els ciutadans i les ciutadanes del Prat han apostat per un govern progressista i transformador.

D'altra banda, i emmarcat en una dinàmica que afecta no tan sols els municipis de la nostra comarca, sinó també els de la resta de Catalunya, entenem que al Prat es vol un govern plural configurat per forces d'esquerres que treballin des del diàleg i la col·laboració per poder fer front als reptes de futur de la nostra ciutat.

Considerem com a eix prioritari del govern municipal els pròxims quatre anys la consecució d'una ciutat més justa i igualitària, sostenible, convivencial, participativa i que generi oportunitats per a tothom, en la qual les persones siguin el més important, una ciutat de la qual tots ens sentim orgullosos de formar-ne part.

Al llarg del procés electoral passat vam demanar el vot perquè el Prat fos governat d'una manera diferent, d'una manera plural, reafirmant la voluntat -que, d'altra banda, ja havíem manifestat a meitat de la legislatura passada-, de buscar acords de govern.

Finalment hem decidit apostar per facilitar un govern municipal progressista, transformador i plural amb voluntat d'incidir en la realitat social per canviar-la.

Els regidors socialistes treballarem amb lleialtat, honestedat, rigor i responsabilitat, i continuarem, ara des del govern municipal, amb la nostra feina de fer del dia a dia un exercici de diàleg i treball amb tots els ciutadans i les ciutadanes, amb els col·lectius i les entitats, defensant l'interès general i treballant per millorar la qualitat de vida i els nivells de benestar dels habitants del Prat.

José García

Portaveu del Grup Municipal del PSC

Compartir

Noticies relacionades

Ple municipal abril 2024

dijous, 25 abril, 2024 - 21:30

El plenari municipal condemna el triple assassinat masclista del passat 9 d’abril i renova el seu compromís amb la lluita feminista

Diversos punts relatius a l’allotjament d’urgència i a l'empresa pública Prat...

dimecres, 10 abril, 2024 - 21:00

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres

“El Prat serà sempre una ciutat antimasclista”, declara l’alcalde Lluís Mijoler

dimecres, 10 abril, 2024 - 18:15

La ciutadania del Prat omple la plaça de la Vila en rebuig a les violències masclistes

Centenars de persones es concentren en senyal de condemna i de dol pels...