Esteu aquí

Catàleg d'entitats contra l'exclusió social

dimarts, 1 juliol, 2003 - 02:00

L'àrea de Serveis a la Persona de l'Ajuntament del Prat ha editat una guia o catàleg de totes aquelles entitats, associacions i serveis que lluiten al Prat per la inclusió social i contra la pobresa. Aquest catàleg, que s'ha publicat en paper i en CD, s'ha distribuït entre totes les entitats implicades i recull informació bàsica sobre 18 serveis municipals, 4 de la Generalitat i 17 entitats directament relacionades amb l'objectiu de la inclusió social al Prat.

En el catàleg hi apareixen, lògicament, les entitats de la Xarxa Igloo del Prat, una xarxa d'associacions i organismes que lluiten contra la pobresa, a més d'altres que, entre els seus objectius principals, també tenen la inclusió social d'aquells sectors més desafavorits.

Les dades de cada entitat que mostra el catàleg van des del nom i tipus del servei, fins a l'adreça i telèfon, passant pel nom del responsable, persona de contacte, nombre d'usuaris, recursos humans, col·lectius als quals s'adreça, etcètera. Per a més informació us podeu adreçar a la secció de Programes de l'àrea municipal de Serveis a la Persona, a través del telèfon 93.379.00.50.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...