Esteu aquí

Clam per la pau.

Bona part de la ciutadania del Prat s'ha sumat sense reserves a les mostres populars de rebuig a la invasió de l'Iraq per part dels exèrcits anglonord-americans.

dijous, 1 maig, 2003 - 02:00

Des d'abans de l'inici de la guerra, s'han anat organitzant a la nostra ciutat convocatòries contra el conflicte armat, que s'han incrementat des de l'inici de les hostilitats. El 29 de març es va celebrar una consulta popular sobre la guerra, en la qual van participar més de 4.500 persones en una desena de taules "electorals" distribuïdes pel municipi. A aquests vots, se n'hi van afegir 2.000 més recollits als centres educatius, on es va fer la votació un dia abans. Més del 90% dels vots es van mostrar contraris al conflicte armat.

Les protestes s'han centrat en les cassolades dels dimecres a les deu del vespre, les concentracions amb espelmes a la plaça de la Vila, els dijous a les set de la tarda, i la penjada de pancartes i llençols blancs als balcons de molts habitatges. Fins i tot el Ple municipal del 2 d'abril va aprovar una moció contra la guerra (només el PP es va abstenir) i la secció pratenca de la plataforma Aturem la Guerra va llegir-hi un manifest.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 7 maig, 2024 - 08:30

Els ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025 es podran tramitar del 15 al 29 de maig

La sol·licitud només es pot fer telemàticament a través de l’aplicatiu...

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...