Esteu aquí

Acord final sobre el traçat del TAV pel Prat

El tren pararà al nostre municipi i una llançadora connectarà l'estació amb l'aeroport

divendres, 3 gener, 2003 - 01:00

El Ministeri de Fomento, la Generalitat i els ajuntaments implicats, entre ells el del Prat, van arribar ahir a Madrid a un acord final sobre el traçat del tren d'alta velocitat (TAV) pel nostre municipi. La proposta pactada és la que preveu acostar el TAV el màxim a l'aeroport, sense que això suposi desviar-lo gaire de l'itierari principal d'accés a Barcelona. Així, hi haurà una parada al Prat (encara està per determinar el lloc) en la qual els viatgers que vagin a l'aeroport podran facturar l'equipatge i arribar a la seva terminal amb la llançadora en pocs minuts. En aquesta estació hi arribaran també el metro i els trens de rodalies, regionals i de llarg recorregut de Renfe.
Una comissió tècnica tripartida s'encarregarà ara de decidir el lloc de l'estació, que segons l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, "no haurà de dificultar el desenvolupament urbanístic futur de la ciutat". Tejedor és partidari que la ubicació d'aquesta gran estació intermodal sigui el més propera possible a l'actual estació de rodalies de Renfe.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...

divendres, 19 abril, 2024 - 09:30

Presentació dels projectes de la incubadora Niu

El passat dimarts 16 d’abril es van presentar els projectes que s’han desenvolupat aquest curs a Niu Incubadora Social al Centre Cívic Palmira Domènech. L’objectiu de...