Esteu aquí

Inauguració de la nova seu de l'EOI del Prat

TEMES: Educació

Dilluns, 20 de desembre, a les 17 h, la consellera d'Educació de la Generalitat i l'alcalde del Prat van inaugurar la nova seu de l'Escola Oficial d'Idiomes de la nostra ciutat.

dimarts, 21 desembre, 2004 - 10:07

La consellera Marta Cid va ser rebuda al centre per l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor; la regidora d'Educació del consistori, Maria José Albaladejo; la directora del centre, Margarita Ravera; i la directora dels serveis territorials d'educació al Baix Llobregat - Anoia, Carme Arnau. Seguidament, les autoritats van fer un recorregut per les instal·lacions, que van entrar en funcionament el mes de setembre.

Fins arribar, enguany, a aquest edifici del carrer de Lo Gaiter del Llobregat, 144, l'EOI del Prat ha funcionat durant dos cursos i de manera provisional en el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. L'EOI del Prat ha augmentat la seva oferta de cursos respecte a l'any acadèmic passat. Així, en el curs 2004-2005, l'escola ofereix 1r, 2n, 3r i 4t d'anglès; 1r, 2n i 3r d'alemany; i 1r i 2n de francès.

L'EOI té una capacitat màxima d'entre 1.000 i 1.200 alumnes, i disposa de set aules d'entre 30 i 50 metres quadrats, una sala multimèdia, oficines, despatxos i serveis. El projecte de reconversió integral d'aquest edifici, que abans era una fàbrica de perfums i en el qual també hi ha ubicada l'Escola d'Oficis Delta del Llobregat, ha suposat una inversión municipal de gairebé 1,3 milions d'euros.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 abril, 2024 - 14:45

Últim taller del Consell d’Infants a l’Escola Jaume Balmes

Les candidatures per renovar l’òrgan de participació dels infants de la...

dijous, 25 abril, 2024 - 12:00

En marxa el "Connecta Jove" als Centres Cívics de la ciutat

Alumnat de diferents instituts imparteix sessions sobre eines digitals als...

dimarts, 23 abril, 2024 - 13:15

Acte de lliurament de premis del concurs literari de Sant Jordi 2024 del CFA Terra Baixa

El centre entrega també els guardons del concurs GIMPJordi d’elaboració de...