Esteu aquí

CiU s'integra a la comissió territorial

Els grups d'ICV i PSC, components de l'equip de govern municipal, han arribat a un acord amb CiU perquè el grup convergent formi part de la Comissió de Seguiment de Desenvolupament Territorial del Prat.

dilluns, 1 novembre, 2004 - 20:36

Aquesta comissió té un caràcter politico-tècnic, i la seva missió és debatre i aportar propostes en relació al desenvolupament estratègic de la ciutat i del territori.
L'acord és fruit de les coincidències d'objectius i de criteris generals entre el Govern de la ciutat (format per Iniciativa per Catalunya Verds i el Partit dels Socialistes de Catalunya) i el grup municipal de Convergència i Unió en matèria de desenvolupament urbanístic i projectes d'infraestructures al Prat. Aquest acostament de criteris es va veure reflectit durant el debat de l'actual Pla d'Actuació Municipal (PAM 2003-2007) en el Ple Municipal, en el qual CiU va votar després que l'equip de govern incorporés al document definitiu més de 20 propostes del grup convergent.

La Comissió de Seguiment de Desenvolupament Territorial es reuneix periòdicament per debatre els temes urbanístics de caràcter estratègic i també els de les infraestructures : Metro, TAV, Pla Delta, etc...

La incorporació de CiU a aquesta comissió no comporta cap disminució de la independència del criteri propi del grup en altres temes de política municipal del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Ple municipal abril 2024

dijous, 25 abril, 2024 - 21:30

El plenari municipal condemna el triple assassinat masclista del passat 9 d’abril i renova el seu compromís amb la lluita feminista

Diversos punts relatius a l’allotjament d’urgència i a l'empresa pública Prat...

dimecres, 10 abril, 2024 - 21:00

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres

“El Prat serà sempre una ciutat antimasclista”, declara l’alcalde Lluís Mijoler

dimecres, 10 abril, 2024 - 18:15

La ciutadania del Prat omple la plaça de la Vila en rebuig a les violències masclistes

Centenars de persones es concentren en senyal de condemna i de dol pels...