Esteu aquí

176 pisos de promoció pública

Els terrenys situats entre el CEM Julio Méndez i l'avinguda Onze de Setembre, entre els barris de Sant Cosme i La Granja, acolliran pròximament una promoció pública d'habitatge.

dijous, 1 juliol, 2004 - 11:29

Els pisos es construiran sobre un terreny de forma triangular, de 10.200 metres quadrats de superfície, situat a la cruïlla entre les avingudes Onze de Setembre i Remolar. Aquest terreny acollirà 176 pisos de promoció pública, distribuïts en quatre edificis o blocs: tres per a pisos de compra i el quart per a pisos de lloguer.

Els blocs tindran entre sis i set pisos d'altura (planta baixa més cinc i planta baixa més sis). Només una petita part de les plantes baixes es destinarà a locals comercials, ja que la major part seran habitatges, que, a més, disposaran de jardí privat. Cada edifici tindrà aparcament per a vehicles.

Els blocs d'habitatges ocuparan uns 4.100 metres quadrats de la superfície del terreny. La resta es destinarà a espai públic, amb zones enjardinades, jocs infantils, arbrat, etc. Cadascun dels quatre edificis ha estat dissenyat per un arquitecte diferent. D'aquesta manera, encara que mantindran una volumetria i una concepció semblants, l'aparença i l'estil seran diferents, la qual cosa atorgarà al conjunt un aspecte més dinàmic i original.

Es preveu que el primer dels quatre blocs de pisos es comenci a construir a l'octubre o al novembre pròxims. A continuació s'aixecaran els altres tres, l'últim dels quals serà el de lloguer. L'Ajuntament informarà puntualment els ciutadans de totes les característiques del procés d'accés a algun d'aquests habitatges (requisits, terminis, sorteig, etc.).

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...