Esteu aquí

A menys de 300 metres

dijous, 1 juliol, 2004 - 11:20

A menys de 300 de casa vostra teniu una zona verda, un espai d'estada, ja sigui plaça, parc o jardí, on podeu sortir a passejar, trobar-vos amb els veïns, reunir-vos els avis, portar a jugar a la canalla... uns llocs de trobada i d'esbarjo que fan la ciutat més humana i agradable.

Quan anem a un parc o un jardí ens agrada trobar-lo net i endreçat, amb tots els seus elements en ordre: plantes, arbres, mobiliari urbà, jocs infantils, sorrals, etcètera.

Es dóna per suposat que l'Ajuntament té la responsabilitat directa de què sigui així, i per això dedica molts esforços humans y econòmics al manteniment dels espais públics de la ciutat. Però no tot ho podem fer des de l'Administració, per molt que invertim recursos. No és possible mantenir bé un parc si es llencen papers i plàstics al terra, si no es recull la caca dels gossos, si es malmet el mobiliari o si es fa un mal ús de les joguines.

Per això cal la col·laboració de tota la ciutadania, que amb la seva actitud educada i cívica, s'esforci en conservar allò que és de tots nosaltres, i de què tothom en gaudim. Cada dia, persones a càrrec de l'Ajuntament treballen als parcs i jardins del Prat per mantenir els espais verds en bones condicions, però de poc serveix la seva feina si darrera hi ha actes de vandalisme i incivisme que malmeten impunement el que tots volem gaudir.

I si els parcs son un lloc ideal per passejar durant l'estiu, també ho és la platja. Aquest any hem hagut de superar més d'una llevantada que ha estat una de les raons per la qual la platja ha perdut volum de sorra. Ho hem solucionat temporalment portant sorra de nou perquè la platja estigui en bones condicions durant l'època de bany.

També aquest estiu podrem passar per el nou accés a la platja, tot i que encara li manquen alguns acabats, ja està en condicions de ser transitada.

Amb tot, us desitjo a tots i totes un bon estiu i que gaudiu de les vostres vacances.


Lluís Tejedor
L'alcalde

Compartir

Noticies relacionades

Ple municipal abril 2024

dijous, 25 abril, 2024 - 21:30

El plenari municipal condemna el triple assassinat masclista del passat 9 d’abril i renova el seu compromís amb la lluita feminista

Diversos punts relatius a l’allotjament d’urgència i a l'empresa pública Prat...

dimecres, 10 abril, 2024 - 21:00

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres

“El Prat serà sempre una ciutat antimasclista”, declara l’alcalde Lluís Mijoler

dimecres, 10 abril, 2024 - 18:15

La ciutadania del Prat omple la plaça de la Vila en rebuig a les violències masclistes

Centenars de persones es concentren en senyal de condemna i de dol pels...