Esteu aquí

La Policia Local controla el soroll del trànsit

Sancions de fins a 91 euros o immobilització del vehicle en els casos més greus.

dimarts, 8 juny, 2004 - 21:52

A partir de dimecres, 9 de juny, la Policia Local del Prat desenvoluparà una campanya intensiva sobre el control del soroll del trànsit. La campanya s'adreça als vehicles de dues rodes, principalment als ciclomotors, i pretén controlar els nivells de soroll que produeixen, reduir la contaminació acústica i sensibilitzar als usuaris d'aquests vehicles sobre la problemàtica i repercussions del defectuós funcionament dels tubs d'escapament i dels silenciadors, així com les conseqüències que tenen en la qualitat de vida de la resta de ciutadans.

A banda dels ciclomotors, també es controlaran la possibles infraccions que puguin cometre altres vehicles (per exemple, els turismes que circulen amb la música a tot volum amb les finestrestes abaixades).

Els infractors poden ser denunciats amb una multa de fins a 91 € i, si el soroll és molt elevat, podran ser immobilitzats els vehicles.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...