Esteu aquí

Talls de trànsit previstos per a aquesta setmana

A causa d'obres i d'activitats culturals

dilluns, 17 maig, 2004 - 13:38

Dimarts dia 18 es procedirà al tancament del trànsit rodat al carrer de Frederic Soler entre el carrer de Pau Casals i Lo Gaiter del Llobregat, entre les 14 i les 21 h, sense afectar al pas de vianants.

Divendres dia 21 es tancarà al trànsit rodat el carrer de Barcelona, entre Coronel Sanfeliu i Jaume Casanovas, sense afectar els vianants.

Dissabte dia 22 es tancarà al trànsit rodat el carrer de Lo Gaiter del Llobregat, entre Enric Morera i Centre, sense afectar al pas dels vianants.

Diumenge dia 23, amb motiu de la Cavalcada de Sant Isidre, es tancarà, de 8 a 10 h, el carrer de les Moreres entre l'avinguda Verge de Montserrat i Lo Gaiter del Llobregat. Més endavant, entre 10.30 i 12 h, es tancarà al trànsit la plaça de la Vila i la plaça del Mestre Ventura i Tort. De 12 a 14.30 h l'avinguda Verge de Montserrat patirà talls entre Coronel Sanfeliu i Carretera de la Marina.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...