Esteu aquí

La nova carretera de la platja, gairebé a punt

El mes de juny entrarà en servei el nou accés des de la ciutat a la platja, que tindrà tres vials segregats: un per vehicles a motor, un per a bicicletes i un altre per a vianants. Els dos primers pavimentats, i el tercer de sauló.

dissabte, 1 maig, 2004 - 15:54

La nova carretera resseguirà la nova tanca de l'aeroport, desplaçada cap a llevant per permetre el creixement de la pista principal. De moment, la carretera encara comença on ho feia l'antiga, al costat del parc Nou, però en un futur l'accés més directe serà una continuació del carrer del Coronel Sanfeliu.

Tot seguit, la carretera passa al costat del cementiri del sud, fins enllaçar amb el camí de València. Abans d'arribar a la platja passa sota la capçalera de la tercera pista per un túnel de 150 metres (està en estudi que els vianants se'l puguin estalviar mitjançant un camí alternatiu).

Al llarg del recorregut hi haurà vuit àrees de repòs ombrejades. De fet, a tot el recorregut s'hi han plantat força arbres, tot respectant al màxim la vegetació original. Si voleu conèixer més detalls, podeu acostar-vos al Centre d'Informació del Pla Delta (Av. Verge de Montserrat, 77).

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

El pròxim dimarts 21 de maig a les 18:00 al Cèntric Espai Cultural se celebraran els Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023. Enguany es repartiran 12.000 euros...

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...