Esteu aquí

Nous cursos del Laboratori de Cuina

TEMES: Cultura

A càrrec del prestigiós cuiner francés André Bonnaure

dijous, 29 abril, 2004 - 10:58

El primer curs tindrà lloc el proper 22 de maig  sota el títol "Plats de primavera poc comuns", on totes les persones assistents tindran l'oportunitat d'aprendre a cuinar plats tan diversos com ara el tiramisú de cireres i ametlles amargues o fonoll de musclos.

La següent cita amb el Laboratori de Cuina tindrà lloc el proper 5 de juny i oferirà un curs de receptes ben originals fetes a partir d'ànec i foie. Finalment, "Verdures de temporada, vestides per celebrar" oferirà a totes les persones amants de la cuina sana una àmplia varietat de receptes a base de verdures, un dels ingredients més valorats a la comarca del Baix Llobregat. La sessió tindrà lloc el 19 de juny.

Totes les persones interessades a participar a alguna de les sessions poden obtenir més informació a la pàgina web del Laboratori de Cuina (www.labcuina.org).

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 maig, 2024 - 13:15

Laika, laboratori de creació

Entorn d’aprenentatge col·laboratiu i espai de connexió

dijous, 2 maig, 2024 - 17:00

L'Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau "Génesis"

Un acompanyament de La Capsa

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...