Esteu aquí

Tejedor, vicepresident de la Federació de Municipis

Va ser elegit durant l'assemblea celebrada el 30 de gener passat a l'Hospitalet, en la qual es van renovar els organismes directius.

dilluns, 1 març, 2004 - 15:54

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor (ICV), ha estat elegit vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), agrupació de municipis catalans amb governs de progrés. Per la seva banda, l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos (PSC), va ser nomenat president de l'organisme en substitució de l'alcalde de Mataró, el també socialista Manel Mas.

Entre els temes que va tractar l'assemblea van figurar les accions dels ajuntaments per compensar la pèrdua d'ingressos que han patit arran de la decisió del govern espanyol de suprimir l'impost d'activitats econòmiques (IAE) per a les petites empreses, i que era una de les principals fonts d'ingressos de les arques municipals. També es van tractar les relacions de l'FMC amb l'altra organització de municipis catalana, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques. De fet, totes dues associacions han creat una comissió de treball amb l'objectiu últim de fusionar-se en una sola agrupació. Un altre dels temes tractats a l'assemblea va ser la concertació de polítiques territorials.

Compartir

Noticies relacionades

Ple municipal abril 2024

dijous, 25 abril, 2024 - 21:30

El plenari municipal condemna el triple assassinat masclista del passat 9 d’abril i renova el seu compromís amb la lluita feminista

Diversos punts relatius a l’allotjament d’urgència i a l'empresa pública Prat...

dimecres, 10 abril, 2024 - 21:00

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres

“El Prat serà sempre una ciutat antimasclista”, declara l’alcalde Lluís Mijoler

dimecres, 10 abril, 2024 - 18:15

La ciutadania del Prat omple la plaça de la Vila en rebuig a les violències masclistes

Centenars de persones es concentren en senyal de condemna i de dol pels...