Esteu aquí

Matança del porc amb el Laboratori de Cuina

Presentació del Born del Prat al Berguedà

dimecres, 25 febrer, 2004 - 10:45

El sindicat agrari Unió de Pagesos i el Laboratori de Cuina organitzen durant el matí de dimecres, 25 de febrer, una jornada a Sagàs (Berguedà). La trobada porta per títol "Pagesos i cuiners: per un mercat de qualitat" i pretén donar a conèixer les virtuts del món agrari, de la gastronomia, de la cultura tradicional i, alhora, serveix per presentar el projecte del Born del Prat.

Els actes han començat a les set del matí amb la matança del porc i un esmorzar. La jornada compta amb la presència del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Antoni Siurana, i de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor.

Notícies relacionades:

Presentat en societat el Laboratori de Cuina

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 3 juny, 2025 - 14:15

EL 4 DE JUNY al Prat i altes municipis SONARAN LES SIRENES DE RISC QUÍMIC i les alertes de protecció civil als telèfons mòbils en el marc d’un simulacre

La prova té com a objectiu confirmar el correcte funcionament de les sirenes...

dimarts, 3 juny, 2025 - 14:00

El CRAM allibera cinc tortugues babaues a la platja del Prat en una jornada festiva

Més de 2.000 persones assisteixen a l’acte “Torna a Casa”, coincidint amb el...

dilluns, 2 juny, 2025 - 17:00

L’alcaldessa Alba Bou reclama a Rodalies solucions per garantir l’accessibilitat a l’estació de tren del Prat

La batllessa trasllada al director institucional del servei el profund...