Esteu aquí

Nova monografia del Laboratori de Cuina

TEMES: Cultura

Es farà a principis de març i tractarà sobre formes en xocolata

diumenge, 15 febrer, 2004 - 20:37

La nova monografia del Laboratori de Cuina es farà de l'1 al 15 de març a Girona, sota el títol "Estructures i textures. Formes en xocolata", i comptarà amb la participació especial de'Oriol Balaguer i Antonio i Joan Escribà. A banda, el Laboratori de Cuina continua amb els seus cursos, impartits per coneguts gastrònoms.

Recordem que el Laboratori de Cuina és un projecte d'investigació, desenvolupament, ensenyament i difusió de la gastronomia catalana, pioner en l'àrea mediterrània occidental. La seva seu se situarà al Prat, probablement en l'àmbit del Prat Sud, en un indret encara per determinar. Es tracta d'un projecte paral·lel al futur Born del Prat, un mercat i exposició de productes agroalimentaris frescos.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 juliol, 2025 - 10:00

Acaba el nou 'Saltimbanqui' amb èxit de participació

Més de 900 persones de totes les edats han participat en espectacles, tallers...
OIAC

dilluns, 28 juliol, 2025 - 12:15

Canvis d’horari als serveis municipals durant l’estiu

Amb l’arribada del mes d’agost, alguns serveis i equipaments municipals fan una pausa en la seva activitat habitual o passen a funcionar amb horaris especia...

dilluns, 28 juliol, 2025 - 10:00

Temporada octubre '25 - gener '26 de L'Artesà: l'espai per a la pregunta

Les entrades sortiran a la venda dimarts 7 d'octubre a les 17 h