Esteu aquí

Més propostes davant la prepotència

dijous, 1 gener, 2004 - 15:00

Des del Partit Popular continuem presentant el nostre programa polític davant el prepotent equip de govern socialista-comunista que vota sistemàticament en contra de qualsevol cosa que diguem, mentre que es presenten com "els abanderats del diàleg" i pacten amb els independentistes catalans.

Entre altres qüestions, durant les últimes setmanes hem proposat l'habilitació d'una zona d'horts municipals per a persones jubilades, la creació del Consell Local de la Joventut per compensar el fet d'haver eliminat la regidoria corresponent, el trasplantament d'aquells arbres tan molestos que generen al·lèrgies, la millora d'aspectes de seguretat viària a la carretera de la Marina, l'increment d'aparcaments gràcies al projecte "Comparteix pàrquing" i, en l'àmbit cultural, la incorporació de la nostra ciutat als actes del Fòrum 2004 per evitar tornar a ser simples espectadors d'un esdeveniment internacional (ja va passar amb les Olimpíades del 1992) i, encara que sembli mentida, també vam sol·licitar que compressin uniformes reglamentaris a alguns policies municipals que treballaven amb un simple peto. A més, hem mostrat el nostre total rebuig a l'augment de l'11 % de la contribució i a continuar cobrant l'injust recàrrec del transport metropolità; cal dir que una vegada més hem estat l'única força política del consistori que ha coincidit amb la petició de totes les associacions de veïns.

Com ja hem dit moltes vegades, ens preocupa especialment l'estat de degradació crònica del barri de Sant Cosme. Durant les últimes setmanes hi havíem detectat massa visites de drogoaddictes i traficants procedents del desaparegut barri de Can Tunis, fet que ens va obligar a reunir-nos d'urgència amb la delegada del Govern per exigir-li que incrementés el nombre d'efectius de la Policia Nacional a fi d'evitar que la zona es convertís en un supermercat de la droga. Afortunadament, i des de la convicció que hem d'incrementar la pressió policial al màxim, estem convençuts que controlarem aquesta crítica situació amb l'ajuda de tots.

Aprofitem aquestes ratlles per desitjar-los unes bones festes i un any nou en el qual es puguin complir els seus desitjos de pau, amor i prosperitat.


Antonio Gallego Burgos
Portaveu del Grup Municipal del PPC

Compartir

Noticies relacionades

Ple municipal abril 2024

dijous, 25 abril, 2024 - 21:30

El plenari municipal condemna el triple assassinat masclista del passat 9 d’abril i renova el seu compromís amb la lluita feminista

Diversos punts relatius a l’allotjament d’urgència i a l'empresa pública Prat...

dimecres, 10 abril, 2024 - 21:00

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres

“El Prat serà sempre una ciutat antimasclista”, declara l’alcalde Lluís Mijoler

dimecres, 10 abril, 2024 - 18:15

La ciutadania del Prat omple la plaça de la Vila en rebuig a les violències masclistes

Centenars de persones es concentren en senyal de condemna i de dol pels...