Esteu aquí

La Paperera es prepara per tancar per sempre

La històrica fàbrica pratenca està fent efectiu el seu tancament definitiu.

dimecres, 28 desembre, 2005 - 12:12

La indústria paperera Reno de Medici està fent el seu tancament definitiu. De moment, els 189 treballadors de la plantilla de la planta del Prat són a casa amb un permís retribuït, i estan passant per grups a signar el seu acomiadament.

Fa poques setmanes que sindicats i direcció van arribar a un acord sobre el tancament, que va rebre el vist-i-plau del 83% de la plantilla en la votació en assemblea celebrada en dies posteriors. El pla recull les màximes indemnitzacions previstes per la llei.

Es calcula que durant dos o tres mesos encara hi haurà un grup de treballadors que s'encarregaran de donar sortida als estocs que encara queden a la planta. Després de vendre'ls, es procedirà al desmuntatge de la fàbrica.

Des de 1917
La Paperera és una de les grans empreses més antigues del Prat, juntament amb la Seda, i va ser la primera de les seves característiques que s'hi va instal·lar, concretament l'any 1917, amb el nom de Papelera Española. La Seda va arribar el 1926.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

El pròxim dimarts 21 de maig a les 18:00 al Cèntric Espai Cultural se celebraran els Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023. Enguany es repartiran 12.000 euros...

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...