Esteu aquí

2a Trobada de Dones

TEMES: Persones,Dones

Amb l'èxit de la trobada de l'any passat encara en la memòria, la trobada d'enguany es farà el 7 de maig al centre cívic Sant Jordi Ribera Baixa.

diumenge, 1 maig, 2005 - 12:30

Els objectius de la Trobada són que les dones al Prat es trobin per construir xarxes de relació entre elles i que, a través dels tallers de reflexió sobre temes diversos des de la perspectiva de gènere, puguin trobar punts de connexió i reptes comuns.

Gràcies a l'èxit de participació de la primera edició, celebrada l'any passat, i la bona valoració que les dones assistents en van fer, ha estat possible la celebració de la segona edició d'una trobada que va camí de consolidar-se com un esdeveniment habitual en el calendari de la ciutat.

La Trobada, organitzada per la regidoria de Promoció de la Dona de l'Ajuntament amb la col·laboració i suport de la Xarxa de Dones al Prat, començarà a les 10 del matí, amb una presentació institucional i una conferència sobre La creativitat i els sabers femenins a càrrec de Núria Solsona, doctora en Ciències de l'Educació. A les 12 h començaran quatre tallers, que es faran de forma simultània sobre els temes següents: Dones grans, dones sàvies; El treball submergit i les dones; Dones i espai a la ciutat; i Dones, mitjans de comunicació i publicitat.

A les 16 h, les conclusions dels tallers es posaran en comú en un plenari. Un espectacle clourà la Trobada, que acabarà cap a les set de la tarda.

Com inscriure's
La inscripció, que és gratuïta i inclou el dinar, finalitza el 4 de maig a les 14 h. La inscripció es podrà fer presencialment al departament municipal de Promoció de la Dona, c. Centre, 28-30, 1a planta, de 9 a 13 h, per telèfon (933 790 050 ext. 2285, de 8.30 a 15 h), per fax (934 785 794/3) o per correu electrònic (alguacil@aj-elprat.es).

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...