Esteu aquí

El model de Cases d'en Puig interessa a Euskadi

Ajuntaments bascos demanen conèixer detalls dels diferents projectes i accions que desenvolupa aquest equipament.

dilluns, 21 març, 2005 - 09:54

El passat 16 de març es va celebrar, a Bilbao, la I Trobada de Xarxes, que va acollir un nombrós grup de ciutats i pobles de Catalunya i del País Basc agrupats a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i Udalsarea 21, respectivament.

La Jornada de Treball, amb el títol Reptes en la Dinamització dels Processos de l'Agenda Local 21, va ser un punt d'intercanvi d'experiències, opinions i projectes entre els municipis participants que es van organitzar en taules de treball per tractar diferents temes: l'execució dels Plans d'Acció de les Agendes 21 i la coordinació entre diferents departaments de l'Ajuntament; els processos de participació ciutadana i la sensibilització del municipi.

En la taula de treball de la formació, informació i sensibilització ciutadana, Sergi Alegre, tinent d'alcalde d'Urbanime, Territori i Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat, va ser el representant dels municipis catalans i va exposar l'experiència de l'Ajuntament del Prat en relació al Centre d'Informació Ambiental Cases d'en Puig i al conjunt d'activitats, programes i serveis que es desenvolupen per aconseguir avançar en la sensibilització ambiental del municipi.

Molts ajuntaments bascos van manifestar el seu interès en conèixer detalls dels diferents projectes i accions que, en relació al medi ambient i al desenvolupament del Pla d'Acció de l'Agenda 21, realitza l'Ajuntament del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...