Esteu aquí

Lectura del manifest del Dia de les Dones

TEMES: Persones,Dones

A les 19 h, a la plaça de la Vila.

dimarts, 8 març, 2005 - 10:15

Per comemmorar aquesta data, a les set de la tarda del 8 de març, a la plaça de la Vila, té lloc la tradicional concentració del Dia de les Dones, on es llegeix un manifest a favor de la igualtat de la dona a la societat actual (podeu llegir-lo clicant l'enllaç "document" situat al final d'aquest article).

L'acte compta amb la presència de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, de la regidora de Promoció de la Dona, Ana Navarro, i de les dues dones artistes, Pilar Aymerich i Assumpció Forcada, que, enguany, són les encarregades de llegir el manifest, que ha estat consensuat per la Federació de Municipis de Catalunya i per la Diputació de Barcelona.

La sessió finalitza amb l'actuació de la companyia Artristras, que porta fins a la plaça de la Vila el seu espectacle "Les dones i la terra".

D'altra banda, durant tot el dia, els equipaments esportius de la ciutat fan avui una jornada de portes obertes a totes les dones. A més, El Prat Ràdio (91.6 FM) també s'ha volgut sumar a la celebració i el magazine matinal Planeta Prat d'avui està dedicat a la dona.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...