Esteu aquí

La força de les dones

TEMES: Persones,Dones

dimarts, 1 març, 2005 - 10:30

L'Ajuntament i els grups i entitats de dones de la ciutat inicien tot un seguit d'activitats de commemoració al voltant del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el proper 8 de març.

El mateix 8 de març, a les 19 h, hi haurà una concentració a la plaça de la Vila, amb la lectura d'un manifest. El dia 9, el cinema Capri passarà la pel·lícula "María Querida" (2004), amb Pilar Bardem, Maria Botto i Maria Galiana, sobre la filòsofa i escriptora María Zambrano.

El 12 de març, al CEM Sagnier, es fan els "8.000 metres nedant de dones per la igualtat d'oportunitats", organitzats pel sindicat CC.OO. del Baix Llobregat (inscripcions i informació al telèfon 93 474 99 01).

El dia 18, a les 19 h, en el marc de l'exposició "Dones Creadores", d'arts plàstiques, audiovisuals i poesia, que es fa a Torre Muntadas, tindrà lloc un col·loqui entre les artistes.

També hi ha previstes diverses xerrades sobre com educar les filles i els fills sense prejudicis sexistes, que es faran amb la col·laboració de les AMPES de les escoles Galileo Galilei, Sant Jaume i La Seda.

Els equipaments cívics també han programat espectacles, teatre, exposicions... mentre que les entitats i grups de dones organitzen tallers d'Internet, sopars, xerrades, cineforums...

El programa d'actes complet arribarà a totes les bústies de la ciutat i també apareixerà a la pàgina web de l'Ajuntament (www.aj-elprat.es)

Concurs de novel·la "Delta"
Ajuntaments i biblioteques de la comarca, entre ells els del Prat, convoquen la 3ªaedició d'aquest concurs. El 8 d'abril s'acaba el termini per presentar una obra, que es pot fer a l'OIAC (pl. Vila, 1). El premi per a l'obra guanyadora és de 3000 € i l'edició. El premi per a la finalista és de 600€. Trobareu més informació a la biblioteca municipal Antonio Martín (tel. 93 370 51 52), a la regidoria de Promoció de la Dona (tel. 93 379 00 50, ext 2285), a l'OIAC i al web municipal (www.aj-elprat.es)

Carme Alguacil Punzano

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...