Esteu aquí

Nova escola bressol

TEMES: Educació

El Prat tindrà aviat una nova escola bressol municipal, que se sumarà a la històrica Sol Solet i que, juntament amb la llar d'infants Dumbo i amb tots els centres privats de la ciutat, augmentarà l'oferta de places d'educació infantil de 0 a 3 anys.

dimarts, 1 febrer, 2005 - 09:54

Aquesta nova escola bressol de titularitat municipal es construirà en un solar qualificat urbanísticament com a zona d'equipaments des de fa molts anys. Es tracta d'un terreny de forma quadrada situat entre els carrers Coronel Sanfeliu, Girona, Víctor Casanova i Músic Blai Carmona, al costat dels Jardins de la Pau.

La que serà la segona escola bressol municipal del Prat, que es començarà a construir aquest any 2005, tindrà una grandària i una capacitat similars a la del "Sol Solet" (al voltant d'un centenar d'alumnes) i està previst que comenci a funcionar a partir del curs escolar 2006-2007.

Segons l'equip de govern municipal, es tracta, a més de complir amb un dels seus objectius programàtics del mandat, de dotar la ciutat d'un nou equipament escolar per fer front a la demanda social creixent de places educatives públiques per a aquesta franja d'edat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 29 abril, 2024 - 14:30

Les AFA encaren el tram final del curs amb els projectes a ple rendiment

Al Prat hi ha 20 associacions de famílies d’alumnes, amb prop de 5.000 nuclis...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...

dijous, 25 abril, 2024 - 14:45

Últim taller del Consell d’Infants a l’Escola Jaume Balmes

Les candidatures per renovar l’òrgan de participació dels infants de la...