Esteu aquí

Més de 260 controls d'alcoholèmia al Prat aquest cap de setmana

Els controls d'alcoholemia per part de la Policia Local continuaran sent, durant l'any 2005, una de les prioritats en la lluita contra l'accidentalitat.

dilluns, 24 gener, 2005 - 09:48

Dins del programa de controls preventius d'alcoholèmia establerts conjuntament per Mossos d'Esquadra i les policies locals de Catalunya, la Policia Local del Prat va efectuar el  cap de setmana passat un total de 261 proves d'alcoholèmia, amb el resultat de 8 proves positives. Totes les proves positives van ser denunciades administrativament en no presentar, els conductors, la simptomatologia ni la quantia d'alcohol en sang suficient per ser considerades delictes contra la seguretat del trànsit.

Els controls d'alcoholèmia continuaran sent, durant l'any 2005, una de les prioritats en la lluita contra l'accidentalitat, així com el control de la velocitat i la utilització dels mecanismes de seguretat passiva (cinturó de seguretat del conductor i ocupants del vehicle, mecanismes de retenció infantil i el casc homologat en les motos).

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...