Esteu aquí

L'Ajuntament denuncia la deixadesa d'Adif en la neteja dels voltants de les obres de l'AVE

L'ens públic encarregat de la construcció de la línia d'alta velocitat fa cas omís, des de fa mesos, a les reiterades queixes i peticions de veïns i de l'Ajuntament.

dimecres, 4 octubre, 2006 - 15:55

L'Ajuntament del Prat ha denunciat la deixadesa que l'ens públic Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (Adif), vinculat al Ministeri de Fomento, està tenint respecte a la neteja de la zona urbana al voltant de les obres de la línia del tren d'alta velocitat.

Aquesta zona presenta, des de fa mesos, un aspecte brut i deixat, situació que reiteradament han posat de manifest els veïns de la zona i el propi Ajuntament, que han fet arribar les seves queixes a Adif, sense que aquest organisme hagi actuat fins ara en aquest sentit.

L'Ajuntament del Prat espera i confia en una solució ràpida d'aquest problema, i no entén aquesta passivitat d'Adif davant aquesta situació i aquestes queixes, ja que la solució suposa un cost insignificant en comparació amb el gran volum d'inversió de les obres de l'AVE.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...