Esteu aquí

Obertes les inscripcions als cursos i tallers dels centres cívics

Al Sant Jordi - Ribera Baixa, al Jardins de la Pau, a La Capsa, al teatre Kaddish, a les escoles de música i a l'Escola d'Arts.

dilluns, 4 setembre, 2006 - 12:15

Dilluns, 4 de setembre, comença el termini d'inscripcions per als cursos i tallers organitzats pels equipaments cívics polivalents de la ciutat i per les entitats del Prat.

Al centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa l'oferta es centra en els àmbits de les arts escèniques, la cuina i la salut i el benestar. Pel que fa al centre cívic Jardins de la Pau, hi destaca la fotografia, l'expressió en tots els seus àmbits, el ball i els treballs manuals. L'oferta de La Capsa se centra en els tallers de música, arts visuals i d'expressió.

A tots ells s'hi manté l'@tic, l'Aula de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, on s'hi imparteixen cursos d'Internet i ofimàtica, entre d'altres.

Les inscripcions es poden fer fins al  22 de setembre. Als centres cívics, l'horari és de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 16 a 21.30 h. Pel que fa a La Capsa, l'horari és de 17 a 21 h.

Cal esmentar que també ofereixen cursos i tallers el teatre Kaddish, les dues escoles de música (Associació Musical i Unió Filharmònica) i l'Escola d'Arts.

En el document (Pdf) situat a continuació trobareu tota la informació dels cursos i tallers.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 7 maig, 2024 - 08:30

Els ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025 es podran tramitar del 15 al 29 de maig

La sol·licitud només es pot fer telemàticament a través de l’aplicatiu...

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:45

Obert el termini de preinscripcions per a les escoles bressol públiques

Podran tramitar-se fins al 19 de maig

divendres, 3 maig, 2024 - 13:15

Laika, laboratori de creació

Entorn d’aprenentatge col·laboratiu i espai de connexió