Esteu aquí

Més de 80 famílies reben la visita de l'informador de l'aigua

Dins la campanya municipal El Prat, terra d'aigua.

dijous, 17 agost, 2006 - 14:08

Durant els darrers mesos, més de 80 famílies del Prat han rebut a casa seva la visita de l'informador de l'aigua. Durant la visita s'avalua el consum d'aigua que fa cada família i es donen a conèixer mecanismes i pautes de consum per reduir-lo i contaminar el mínim possible l'aigua consumida.

Com que un dels majors consums d'aigua a les llars es fa amb el vàter (representa el 30%), en aquelles llars que no disposen de cap mecanisme d'estalvi a les cisternes, s'hi fa la instal·lació gratuïta del sistema del doble botó, que permet estalviar un 45% d'aigua.

Cal recordar que el consum d'aigua a nivell domèstic representa més del 65% del total d'aigua que es consumeix al Prat.

Les famílies que han participat en les visites valoren molt positivament l'experiència i asseguren que han après moltes coses que faran millorar el seu consum d'aigua i estalviar-la.

Si voleu rebre a casa vostra la visita de l'informador de l'aigua, poseu-vos en contacte amb les Cases d'en Puig (pl. de l'Agricultura 4, tel. 933 709 002).

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...